Glöm hur ont allt gjorde och försök igen

 

Nittonde februari

Tiden går så sakta, samtidigt som den egentligen bara rinner iväg. vill att Simon ska komma hit, vill ha nycklarna till lägenheten, vill ha alla papper klara och jag vill bara ha lov. Men ja, allt tar sin tid och en sak i taget... 
Idag är det onsdag och jag har haft en rätt okej dag, började med gymmet med Malin som kändes sjukt bra, sen matte fram till lunch och sen sega eftermiddagen med fek och engelska. kom hem och landa i sängen med världens huvudvärk. Hoppas iallafall att den går över, men annars är det rätt bra endå. Mest för att jag har så mycket att se fram emot, tur det! 

Sextonde februari

 
 

update

känner för att jag borde skriva vad jag har för mig tills jag kommer på att jag faktiskt inte gör någonting. ja, förutom att äta, träna, gå i skolan och sova då.
jag har iallafall fått en lägenhet, vilket känns jättekul och jag får flytta redan första mars, det känns verklgen jättebra! idag är det onsdag, jag ligger i sängen och försöker verkigen plugga till svenskaprovet vi har i morgon, men fyfan vad less jag är på skolan.. jaja, snart helg, vilket kommer bli underbart!

Tolfte februari

 

<3

Baby, I don't know
Just why I love you so
Maybe it's just the way
That God made me this day

Honey, I gave you
And I feel for you
It won't be too long till
We're back as one again
 
 

Sjunde februari

Fredag och full fart, kikat på lägenhet, varit barnvakt, gymmat och nu har jag precis landat i soffan efter att ha nattat Ellen. Bra dag!
 
 
 

sjätte februari

kika in min fine tumblr vettja!
 

Fjärde februari

Trött, min huvudvärk har inte släppt och såhär.. Känner jag idag 
 

Ja jävlar du

Lite bilder från några dagar tillbaka!
 
 

Tredje februari

Vaknade av världens spänningshuvudvärk i morse och det kändes inte så jättekul att kliva upp. Men dagen gick hyffsat bra och huvudvärken lättade efter ett helt okej pass på gymmet. Nu har jag nyss ätit kyckling hos Sanna och Berra, så nu ska jag hem och duscha, plugga, och faktiskt gå och lägga mig! 
 

Första februari

Ganska seg dag, tråtts att jag hunnit äta frukost med sanna, ridit och städat dagis med Malin. Har jätteont i magen idag och det mesta känns grått och trist. Tänkte iallafall mysa ner mig i soffan ikväll och bara ta det lugnt, faktiskt..
 

RSS 2.0