Tjugoåttonde maj

Det har varit en jättejobbig skolvecka tråtts de här tre dagarna. Har varigt jättetråkig stämning i klassen som jag och alla andra såklart är jätteledsna över och jag är så otroligt ledsen över att jag inte klarade fucking kuk matten. Som jag försökt och som jag kämpat och så räcker det inte. Fan vad besviken jag är. 
sitter iallafall på tåget ner till Fagersta nu och är så jävla glad över att få vara tillsammans med Simon den här helgen. Jag behöver verkligen det. bästa killen i världen, faktiskt. 

Sjugosjätte maj

körde ett bra pass på gymmet och hämtade ut mina nya glasygen. Tjoho
 

20:30

Men jag försöker så jävla hårt att bygga upp mig, när livet bryter ner mig. Jag försöker verkligen. Allt jag kan. Kommer det någonsin gå över? Kommer det sluta göra ont? Är det säkert att jag kommer kunna släppa allt? Är det så att jag kommer gå vidare?
 

My little sunshine

Har varit barnvakt i helgen och ju mer jag är med min lilla skrutt, desto mer älskar jag henne. Ellen har fått våra trasiga hjärtan att kunna älska igen. 
 
 
 

Gullklänningen

Provade min fina klänning som jag hade på mig när jag slutade nian. den har hängt i min garderob sen dess, i två år alltså! Provade den för någon dag sen och jag älskar den lika mycket fortfarande. Gud vad tiden går fort. fattar inte!
 

Kom fram nudååå

 
 

Tjugofjärde maj

Kan fan inte förklara hur mycket jag älskar sommaren. Finally!!
 
 

när jag blir grå,

när jag faller, orkar du för två?
när idag blir igår, kommer du att älska mig då?
 

tjugoandra maj

happ, så var nationella i matte avklarat. och hur gick det då?
ja, skit.orkar inte ens tänka nå mer på det.
nu är det bara vädret och de få dagarna kvar som får mig att orka. STÅ UT

Tjugoförsta maj

sista ikvällen innan mattenationella. Och vad gör jag? Inte pluggar iallafall. Jag orkar faktiskt inte mer!
 
 

kom tillbaka

för jag fixar inte det här. 
 

Nittonde maj

ligger som vanligt i sängen. tom på ord men med tusen tankar i huvet. varför är det alltid så?
jag planerar, reder ut vad det är som jag behöver få ur mig och hur jag känner och allt finns där. tills jag ska öppna munnen och allt försvinner inom två sekunder. så står jag där, tom igen utan att veta vad jag ska säga eller vad jag vill längre.
jag undrara verkligen hur länge jag kommer behöva upprepa de där jävla tankarna som aldrig tar slut, och hur lång tid det kommer ta för mig att släppa taget. kommer jag någonsin kunna göra det? det är också nått som jag går runt och funderar på dagligen. läste en utav mina fina vänners blogg häromdagen, över hur det är att släppa taget om någonting som gett en men för livet. hur man kunnat gå vidare när man upplevt så pass traumatiska händelser att både kropp och sinne lagt av emellan åt. och ja, hur gör man? hur lyckades man egentligen?
man har igentingen inget val, livet väntar aldrig på någon och tiden rinner iväg som sanden mellan figrarna. men inte minnena. dom sitter kvar inom mig som om de vuxit fast i hjärnan på mig. och jag kan inte släppa det, jag kan inte förlåta det och jag kan verkligen inte låta allt som har hänt bara försvinna. hur mycket jag än skulle vilja glömma och gå vidare, så kan jag inte? och jag hatar mig själv för att jag låter mig själv tänka på sånt där.
det är förbi, men jag vet att det fortfarande inte är över. smärtan från sjuka familjemedlemmar och kaos i familjen har satt sina spår i mig och de spåren påminner mig om att varje dag vart en kamp att överleva. 
jag vet att jag egentligen inte borde skriva ut sånt här, men på något jävla sätt så känns det bra. att folk ser att livet faktiskt inte är så jävla kul, men att jag endå erkänner det för mig själv och försöker bearbeta. för det är ju det jag så gärna vill, bearbeta, förlåta och glömma. men jag kan inte. för hur fan ska jag kunna släppa något som förändrat hela mitt liv, som gjort att jag fått så fula ärr. som gjort mig till den jag är.
 
 
 

Artonde maj


Femtonde maj

När man äntligen börjar få lite längre hår så är det så pass slitet så man måste klippa av det igen. Vafaaan
 

Fjortonde maj

nää, BLÄ säger jag bara. så jävla less så jag skulle kunna dra täcket över huvudet och skita i de sista dagarna i skolan. satt och försökte räkna igenom ett gammalt mattenationellt prov i morse men slutade med tårar och att jag gav faktiskt upp när läraren gick därifrån utan att svara när jag sa att jag inte kommer fixa kursen i år.
vet ni hur det känns? att ha slitit hela jävla läsåret med matten. försökt, kämpat och endå, endå inte minnas någonting, endå inte komma ihåg alla jävla äckliga formler och endå inte fixa kursen. som jag kämpat och försökt. nu skiter jag faktiskt i det där. klarar jag inte matte 2 så struntar jag faktiskt i matte 3 nästa år och läser om matte 2 igen. KUKEN
för att byta från nått tråkigare till nått mindre tråkigt så har jag iallafall tvättat och skrivit klart min krönika i svenskan ikväll, som jag iallafall blev hyfsat nöjd med. nu är det bara en bildanalys till fotokursen kvar och läsa fyra sviniga kapitel ur en engelsk bok animal farm.
kul? näe.
 

Trettonde maj

Fucking tisdag och jag dagen har gått fortare än förväntat. Släpade mig till gymmet och körde första passet med nya "schemat".
Har alltså bestämt mig för att sluta jolla med lätta vikter och lumsa på med tyngre vikter, färre repititioner och fler set, så vi får väl se hur det blir. Hoppas på lite större muskler och fastare kropp. 
Annars har det inte hänt så jättemycket, nyss ätit och ska alldeles strax duscha för att sen inta sägläge. 
Är så sjukt trött just nu och jag försöker verkligen kämpa mig igenom de ynka 15 skoldagar som är kvar.
bara pissmatten kvar som jag tror hela sveriges ungdommar gruvar sig för.
Aja,vi får se hur det blir med det där, än har jag inte tappat hoppet.
 
 

Tolfte maj

Skrivit ett skitkasst nationella i hörövningen och sket i gymmet för att åka hem till min syster istället. Gick med pellis och Sanna runt slingan och tryckt i mig jordgubbar på det. 
idag fyller faktiskt min bästa simpa 18 år Och jag  Önskar verkligen att jag kunde dela dagen tillsammans med honom men såklart att nationella var lagt precis idag.. Hoppas iallafall du haft en härlig dag och att jag får pussa på dig så fort som möjligt! <3 
 
 

Elfte maj

påväg hem till Bollnäs igen och jag vill.verkligen.inte. 
känner mig fortfarande så himla ledsen och nerstämd och jag fattar inte riktigt varför. 
hörs på när jag har nått vettigt att skriva. 

Jag vill att du ska se mig, se på mig när jag ger mig av

Bara 15 timmar kvar tills jag lämnar bollnäs. Tänk om jag bara kunde få lämna allt som gör ont och aldrig komma tillbaka. 
alldeles för mycket som gjort ont, sett för mycket som dödat mig.
 

Åttonde maj

Men om du bara kunde komma tillbaka. Om du bara fanns här. Om det bara kunde sluta göra ont. För jag somnar fortfarande i tårar, i saknaden utav dig. 
Och jag blir så ledsen när jag ser bilden som innebar sista natten tillsammans. Natten som endast bestog av tårar och djup ångest över att veta att du skulle lämna mig här. Det finaste jag hade. Jag kan inte hantera det. Jag levde för dig och när du bara försvann dog en del av mig också. Jag gråter mig fortfarande orklös, för jag saknar dig så. Tråtts att känner att du är här. Jag vet att du vakar över mig, jag är så säker på att du är med mig. Men inte fysiskt. Och det gör så jävla ont. För saknaden är så obeskrivligt tung. Min bästa vän, om du bara visste hur mycket jag älskar dig. 

Sjunde maj

piss less på allt och känner mig inte nöjd med någonting. Känns som att träningen står still, det känns som att bara allt stannat upp. BLÄ
 

Om inte lite till

 

Sjätte maj

tisdag, och första delen nationella i engelska avklarad. Vi fick sluta en timme tidigare och gymmet gick bra! Har handlat frukt och mat och lagade en sjukt god kycklingfilé idag med avocado till. Finally tycker jag om det, Keso och broccoli kvar då. Annars då? Trött, nu ska jag tvätta hela kvällen. Inte ett par strumpor eller trosor kvar... Tjing 
 

20:35

shit, är så jävla trött, är så otroligt omotiverat till allt och jag är så.himla. less.
på allt. ikväll känner jag verkligen för att bara skita i allt som har med skola, träning och kompisaratt göra.
vill helst bara krypa ner under täcket och sova månaden ut, tråtts våren är en av mina favoritperioder.
fuck vad skolan tar kål på en och fuck alla otroligt höga krav på oss elever. nu vet ju jag att jag inte är ensam om att känna såhär och visst är det sjukt att ungdommar idag har sanne press på sig för att fixa skolan.
men jag ska iallafall kämpa igenom de sista tunga veckorna jag ha framför mig, för kunde jag fixa de i höstas fixar jag det igen. 
är det något som jag fakiskt är stolt över så är det att jag fixat skolan så pass bra som jag gjort. fick höra idag att jag har c i två av mina ämnen som jag prioriterat sist den här terminen och det gav mig verkligen lite lust att fortsätta. tänk att jag faktiskt haft godkända betyg terminen ut trotts min extremt jobbiga period som jag inte trodde att jag skulle klara. tänk att jag faktiskt försökte släpa mig upp och göra det bästa utav situationen tråtts mitt mående. det är jag faktiskt stolt över och jag kommer alltid minnas det här läsåret som det jobbigaste året i mitt liv.
men, även det år som gjort mig starkast. tjoho! 
 
 

tre år sedan

och allt är borta och kommer aldrig mer tillbaks. 
 

Femte maj

'Cause everything that you thought I would be has fallen apart right in front of you.
Every step that I take, is another mistake to you.

 
 

Fjärde maj

Haft en jättebra helg och önskar verkligen att jag kunde ha lov och glida igenom på en räkmacka resten av livet. 
 
 

Andra maj

but one day, someone is going to hug you so tight that all of your broken pieces fit back togheter. 
 

Shit happens when you party naked

Haha ja vad säger man? Va nykter igår och det kändes som ett bra beslut. Kaos
visst är det finurligt av mig att vända på mobilen eftersom ytterkameran lagt av? ibland får jag till det, hah 

Första maj

 Trött som ett as och jag fattar inte riktigt vad som pågår i min kropp för tillfället. Försöker äta bra och sova ännu bättre men ingent hjälper. Mår fortfarande illa, har ont i magen och nu har orken tagit slut också. Orkar ingenting och känner mig svinfärdig av att gå upp för en trappa. Vad fan är det som händer? Har inte tid med det här.
 
 
 
 

RSS 2.0