2013

tjugohundratretton har nog varit det år som varit det roligaste men också jobbigaste året i mitt liv. Aldrig har jag gjort så mycket som jag gjort under det här året och jag har verkligen lärt mig otroligt mycket.  
 
Januari: Jag tillbringade mycket av min tid på gymmet men även i stallet med stina. Jag var full av energi och mådde verkligen jättebra!
 
Februari: Jag och Jocke gjorde slut och det gjorde att jag blev väldigt vimmsig. Jag funderade jättemycket på livets alla stora frågor. Minns att jag endå var noga med att fortsätta träna och rida! Sanna och Berra flyttade även in i farmors gamla kåk och jag fick världens bästa grannar!
 
Mars: Ellen döptes,jag lärde mig att inte ta folk för givet och jag var nog väldigt uppmärksamhet beroende under den här tiden. Jag ville gärna synas och höras.
 
 
April: var verkligen inne i världens fjortisperiod, brydde mig lite om skolan och mycket om mig själv. Sam gjorde även premiär för deras slutproduktion En midsommarnatts dröm, fantastiskt jävla bra! Jag och jenny börja även umgås väldigt mycket och hon typ bodde hos mig.
 
Maj:Sommaren börja smyga sig på, jag och malin började umgås mycket med några killar i trean och det va en jävligt härlig månad. Vi sov dåligt, var uppe länge på nättrena och åkte mycket bil. Jag tränade mycket och hårt i slutet på maj också. Hur kul som helst!
 
 
Juni: Samson tog studenten och jag var jävligt trött på skolan och längtade bara efter sommarlov! Jag fick även världens fetaste halsfluss två gånger. Jag och jenny gled epa och firade midsommar tillsammans och hade hur mysigt som helst i juni!
 
Juli: Jag och jenny åkte till stockholm och gröna lund. Jag solade väldigt mycket och lyssnade jättemycket på musik. Vi åkte även finnlands båt å käka lite mat. Jag börja rida fina Diko och humöret blev snäppet bättre!
 
Augusti: Jag börja inse att lovet snart var slut, red Diko väldigt mycket och han börja bli så fin. Det hände lixom inte mycket i augusti faktiskt, ja förutom att skolan började igen och jag kände mig inte alls redo.
 
September: Jag var jättetrött, jätteledsen och inte alls mig själv. Sam köpte en söt liten iller. Jag och Malin börja komma varandra väldigt nära och jag är fruktansvärt glad för det.
 
Oktober: Var hemma mycket ifrån skolan och en utredning började angående eget boende. Jag har nog aldrig varit så nere som jag var då. Ellen fyllde ett år och hon börja krypa och babbla! Fest var nog en av de saker som muntrade upp mig och det har varit så himla kul!
 
 
November: Jag va mest i en vakuumbubbla och hande knappt någon aning om vad som hände runt omkring mig. Jag och Malin försökte liva upp våra mörka stunder och vi hade en sjukt kul halloween! 
 
December: Det är nog månaden som gått allra fortast, jag fick beviljat till eget boende (som jag kämpat!!) och jag lyckades klara det sista i skolan och jag börja ta tag i träningen igen, och jävlar vad jag förlorat muskler under de här månaderna. Men jag hade en jättehärlig jul och jag hoppas även nyår blir lika bra.
 
 
 
 

Tjugosjätte december

Har haft en jättebra jul och det känns helt underbart med lov! 
 

Artonde december

Trött, less, typ död.
 

Trettonde december

Efter en jävligt häcktisk vecka så är det faktiskt jävligt skönt med helg. 
 

tolfte december

dagen jag väntat på i 4 månader. jag har haft möte, på möte, på möte. med kurator, pappa, med soc och med politiker. idag fick jag mitt besked och jag blev beviljad eget boende. jag kan knappt fatta det själv, det känns helt otroligt. jag har klarat det! jag har kämpat så in i helvete för det här och nu är jag äntligen här.
 
 det är så mycket med mitt hem som gjort att jag inte mår bra av att bo här och jag tänker inte gå in mer på den saken. men nu vill jag att det ska vara jävligt klart för allihopa att det är faktiskt inte bara jag som tycker att jag inte borde bo kvar här, att det inte bara är jag som tycker att man inte ska behöva må såhär, att det inte bara är jag som tycker synd om mig. utan det är faktiskt soc, kurator, pappa och tio politiker också. 
 
nu ska jag samla all den kraft jag har kvar att fixa skolan och ha godkända betyg tills nästa termin. där efter ska jag söka lägenhet och hoppas att det går hyffsat med att hitta något. sen kan jag äntligen börja om, bygga upp och gå vidare med mitt liv. så, tack till allt och alla som förstört mig. ni har fått mig att komma hit.
 
 

femte december

 

Tredje december

 

RSS 2.0